Over mij

Majorie de Groot

Ik heb 18 jaar als event manager in één van de bijzonderste hotels van Amsterdam mogen werken. Een hotel met 1 tot 5 sterren en een Culturele Ambassade. Door mijn werk in dit creatieve hotel heb ik met heel veel verschillende mensen mogen werken. Ieder met zijn eigen verhaal. Ik heb zo naar de meest uiteenlopende verhalen mogen luisteren en geleerd deze te vertalen naar een mooi evenement. Groot, klein maakt niet uit, als het maar naar ieders wens en behoefte is.

 

Inmiddels heb ik het westen omgeruild voor het mooie Arnhem waar ik met mijn vrouw en hond woon.

 

De uitvaartwereld heeft mij jarenlang geïntrigeerd maar ik heb mij er ook vaak aan geërgerd: Hoe vaak de plank mis wordt geslagen? Mensen het idee hebben dat standaard de norm is. Waarom moet een afscheidsceremonie altijd in een grauwe aula? Onpersoonlijk en koud? Volgens de “regels” en vooral binnen de lijntjes? Ik vind dat iedereen recht heeft op een uitvaart die bij hen past. Ik sprak hier veel over met familie en vrienden en van één van deze vrienden kreeg ik het boek “ Uitvaart in eigen Hand”. Dit was voor mij de drijfveer om in deze wereld te stappen. Ik ben mij gaan oriënteren naar opleidingen en ben uiteindelijk bij Gaandeweg Uitvaart Educatie een opleiding gaan volgen. Niet wetende dat de auteur van het boek, Susanne Duijvestein, uiteindelijk ook mijn juf bleek te zijn. Het moest zo zijn.

 

Werkwijze:

Samen verzorgen we jullie dierbare of indien gewenst met een collega. Na het horen van jullie verhalen gaan we het afscheid vormgeven. Ik sta naast je, help je vanuit daar om beslissingen te nemen die zorgen voor een uitvaart die klopt. Ik let op jullie budget regel al het papierwerk.

 

Nieuwsgierig? Ik ga graag met je in gesprek over jou uitvaart.

Majorie de Groot

Je kunt me elke dag van de week bellen of appen op:
06 13 91 50 75 en mailen op info@eigenwijze-afscheid.nl. Of maak gebruik van mijn contactformulier

Majorie de Groot

Voor een uitvaart op eigen wijze in Arnhem en omstreken